Project Description

Fanni sikertörténete

Fanni kisiskolás kora óta komoly tanulási zavarokkal küzdött, diszkalkuliája miatt matematikából fel is mentették. Mind az általános iskola, mind a gimnázium komoly nehézséget jelentett neki, amitől az önbizalma és a jövőképe is jelentősen sérült. Amikor 18 évesen először jött hozzánk, a Gibson-teszt rámutatott, hogy a tanuláshoz szükséges kulcsképességei közül szinte mindegyik átlag alatt volt, ami a vágyai közt szereplő diplomaszerzést is elérhetetlenné tette.

Azonban a tréning első pár hete után már a környezete számára is észrevehetővé vált a változás. Szülei egy hónap után jelezték, hogy Fanni sokkal nyugodtabb és rendezettebb. Több tanára is írásban és fogadóórán egyaránt dicsérte őt, hogy sokkal hosszabb ideig tud koncentrálni, összeszedettebb és sokat javult a szövegértése. Egyik tanára az alábbiak szerint nyilatkozott a felmérőkkel kapcsolatban: „A dolgozatokban egyre jobban összeállnak az ismeretek. Az összefüggések, következtetések pontosabbak, a lényegkiemelés jobban megy, a szakszavak használata is biztonságosabb.” A változás számszerűsítve is döbbenetes. A tréning elvégzése utáni teszt már mind a 7 kulcsképességben átlag feletti szintet mutatott nála, ami egyenessé tette az utat az egyetemre is.

Fanni így foglalta össze a tréninget:

„Kiskorom óta tanulási és koncentrációs zavaraim voltak. Alapvetően a számolás és a matek nagyon nagy nehézséget jelentett. Őszintén szólva, sokszor kívülállónak éreztem magam a nehézségeim miatt. Nagyon fáradt és önbizalom-hiányos voltam a sok kudarc miatt. Tavaly állt elő az apukám a BrainRx ötletével és nekem nagyon megtetszett, ezért bele is vágtam. Tudtam, hogy elég sok fáradtsággal fog járni, de küzdő típusú lány vagyok, aki mindig harcol a céljaiért. Én maximálisan elégedett vagyok az egész programmal, a tréneremet imádtam. Úgy érzem végre megtaláltam a helyem a tanulásban, és végre kevesebb energiát igényel a koncentráció. Ami nagyon jó érzés, hogy a boltban végre merek apróval fizetni, nem félek a számolástól úgy, mint régen. És nem felejtem el a kódokat. Sokkal összeszedettebb és nyugodtabb vagyok. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak! Hiányozni fogtok!”