A Gem küldetése

A GEM küldetése, hogy minden tanulási zavarral élő gyermeknek és felnőttnek segítsen az agytréning és agykutatás hatalmas erejével. A BrainRx-program rendelkezik azzal a képességgel, hogy javítsa az életminőséget és a tanulási teljesítményt szinte minden személy számára, függetlenül attól, hogy éppen mennyire sikeres a tanulásban vagy az olvasásban.

  • Autizmus és egyéb szindrómák esetén

  • Olvasási problémával és diszlexiával küzdőknek

  • Traumás agysérülésből való felépülés során

  • Tanulási nehézségekkel küzdő diákoknak
  • Figyelemproblémák és ADHD esetén

  • Iskola-előkészítősöknek és első osztályosoknak

  • Egyetemista hallgatóknak

  • Azoknak, akik versenyelőnyt akarnak szerezni

  • Dolgozó felnőtteknek

  • Időseknek

GIBSON-TESZT

„A tanulási nehézségek 80 százalékát valamely
kognitív képesség gyengesége okozza.”

Dr. Ken Gibson

Legtöbben magától értetődőnek tekintjük azokat a fantasztikus folyamatokat, amelyeket az agyunk végez. Minden kis információt, minden kérdést és minden egyes ingert villámgyorsan feldolgozunk, és így tudunk tanulni, válaszolni, döntést hozni, vagy csak egyszerűen élvezni a pillanatot. Az agytréning mindezeket a folyamatokat még gyorsabbá és könnyebbé teszi. A tanulási nehézségekkel küzdő diákokat ezek az automatikus folyamatok hagyják cserben. Egy új információ gördülékeny megértése – amelynek természetesnek kellene lennie – nehézzé és kínossá válik. A tanulás, aminek könnyűnek kellene lennie, frusztráló erőfeszítést jelent. Az olvasás, amelynek zökkenőmentesen kellene mennie, lassú és gyötrő próbatétel. Az agytréning mindezen képes változtatni!

Gyorsabb, könnyebb tanulás mindenkinek. A BrainRx-agytréning minden korosztályhoz tartozó diáknak segít, hogy gyorsabban és könnyebben tudjon tanulni. Közvetlenül a tanulási nehézségek okára koncentrálva – amelyek mögött a gyenge kognitív képességek húzódnak meg – segít a diákoknak megbirkózni a tanulási problémák élethosszig tartó tüneteivel. Többek között ADHD, autizmus vagy diszlexia tüneteivel rendelkező diákok profitálhatnak az agytréningből.

Azonban az agytréning értéke nem áll meg a nehézségekkel küzdő diákoknál! Idősebb felnőtteknek segít, hogy az öregedés agyra gyakorolt hatását fékezzék. Képessé teszi az egyetemistákat és a munkavállalókat, hogy kiemelkedjenek az iskolában és a munkahelyükön úgy, ahogy az agytréning előtt lehetetlen volt.

Az BrainRx-tréning jelentősen le tudja csökkenteni a rehabilitációs időt, és megnövelni az agyi funkciók helyreállítását azoknál, akik baleset, sport vagy akár háború során traumás agysérülést szenvedtek. Az agytréning segíthet Önnek vagy gyermekének, hogy gyorsabban és könnyebben tanuljon, olvasson és gondolkodjon!