BrainRx-agytréning

BrainRx-agytréning az erős mentális képességekért, mely könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb tanulást eredményez! A tréning hosszú évek alatt, több száz kutató odaadó munkája nyomán született az Egyesült Államokban. A BrainRx értelmi szerzője, Dr. Ken Gibson centrumunk szakmai támogatója! A BrainRx magas kutatási eredményekkel, extra magas hatásmérettel rendelkezik, jelenleg a legerősebb kognitív program a világon! 144, 120 illetve 90 órás programcsomagjainkkal akár 3,6 mentális életévvel meg tudjuk növelni a képességeket alig 3 hónap alatt! Kizárólag egyéni tréning történik egy személyes tréner segítségével, interaktív bizalmi viszonyban. A program látványos fejlődést eredményez a koncentrációs képességek, a munkamemória, a vizuális illetve auditív feldolgozás, a feldolgozási sebesség, a logikai-gondolkodási képességek, a hosszú távú memória és áttételesen az olvasási-matematikai képességek területén.

Az agytréning segíthet:

  • Figyelemproblémák és ADHD esetén

  • Magasan funkcionáló autistáknak

  • Olvasási problémával és diszlexiával küzdőknek

  • Tanulási nehézségekkel küzdő diákoknak

  • Iskola-előkészítősöknek és első osztályosoknak

  • Egyetemista hallgatóknak

  • Azoknak, akik versenyelőnyt akarnak szerezni

  • Dolgozó felnőtteknek

  • Nyugdíjasoknak

  • Traumás agysérülésből való felépülés során

Hogy mely területen van szükség fejlesztésre, kognitív teszttel lehet megállapítani!

EREDMÉNYEK

A BrainRx tréning legnagyobb értéke, hogy azonosítja és helyrehozza a tanulási zavarok kiváltó okait – ezzel a probléma gyökereit szünteti meg. A tréning megerősíti a képességeket és felszámolja a gyengeségeket. A változás megjelenik a könnyebb tanulásban és olvasásban függetlenül attól, hogy milyen tantárgyról vagy kihívásról van szó. A javulás gyorsan beindul. A diákok szinten azonnal megtapasztalják az előnyeit és a motiváció felszárnyalását.

Átlagosan fele annyi idő alatt kétszer olyan eredményt tudunk elérni a ma elérhető korrepetálási és olvasási programokhoz képest!

A jobb jegyek, a szárnyaló önbecsülés és a megnőtt önbizalom csak néhány példa azok közül eredmények közül, amit a diákok és szüleik oly nagyra értékelnek. A BrainRx agytréning már annyi esetben bizonyított, hogy az eredményeket garantáljuk. Egy 144 órás program akár 15-20 IQ pontot vagy 3,6 mentális életévet tud javítani a kiinduló helyzethez képest. A diagnosztikai kategóriák szerinti javulásokat az alábbi pdf megnyitásával tanulmányozhatja.

PDF LETÖLTÉSE

„Mi úgy hívjuk, hogy BrainRx… meg személyi edző…
A klienseink szerint viszont életmentő!”

Dr. Ken Gibson

A BrainRx egy egyedülálló, tartalomfüggetlen, kognitív képességfejlesztő program, amelyet az Egyesült Államokban Dr. Ken Gibson és csapata több évtizedes kutató- és fejlesztőmunka eredményeképpen állított össze.

A program észak-amerikai változata a LearningRx, amely szinte teljes egészében megegyezik az amerikai kontinensen kívül BrainRx név alatt alkalmazott programmal. A LearningRx-centrumokban, amelyekből Egyesült Államok-szerte több mint hetven található, közel százezer gyermek és felnőtt kognitív képességeit fejlesztették nagy sikerrel. A program a gyengén fejlett, alulműködő kognitív képességeket rendkívüli erőteljesen, célzottan és személyre szabottan edzi. A program összesen 144 órás, amelynek a fele egy BrainRx-trénerrel végzett egyéni terápiás óra, míg a másik fele számítógépes, digitális programok segítségével történik. A program megvalósítása során minden gyermekkel egy dedikált, képzett szakember foglalkozik. A megfelelő hatásfok és eredményesség elérése érdekében a BrainRx az előírt protokollok szerint rendkívül intenzív. Vagyis az agy heti minimum 4,5 órás aktív edzését és tréningezését igényli. Persze nem egy edzőteremben, hanem egy kifejezetten erre a célra berendezett Tanulási Központban… Mind a szülők, mind a gyermekek számára a jó hír azonban az, hogy a program 3-4 hónap alatt elvégezhető, az eredmények pedig lenyűgözőek… A BrainRx Magyarországon a GEM Tanulási Központban immár magyar és angol nyelven is elérhető!