BrainRx

 

Mi a BrainRx?

A BrainRx egy a kognitív-tanulási képességek fejlesztésére, erősítésére kidolgozott amerikai program, melynek sikerét és átütő erejét több tízezer gyermek látványosan megerősödött kognitív képességei, nagyobb tanulási önbizalma, s mindezek eredményeképpen jobb iskolai érdemjegyei jelzik. 

Tudományosan kimutatták, hogy a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek 80%-ánál a problémát a gyenge kognitív képességek jelentik. A BrainRx terápia során pontosan ezen képességek intenzív tréningezése zajlik. A program látványos fejlődést eredményez a gondolkodási, a tanulási, az olvasási, a logikai, a figyelemkoncentrációs képességek valamint a memória területén.

Az alábbi linken elérhető videó bemutatja, hogy az agy milyen fantasztikus módon képes feldolgozni, raktározni és hasznosítani az új információkat, amennyiben mind a hét fő kognitív képesség megfelelően működik. 

https://www.youtube.com/watch?v=BqlMA9SraEg 

 

A tréning menete

Első lépésként szakemberünk egy olyan tesztet vesz fel Önnel/gyermekével, melynek segítségével beazonosíthatók a gyenge kognitív képességek. Majd egy személyes mentor felügyelete mellett megkezdődik ezen képességek célzott erősítése.  

A program sikerének egyik titka, hogy ötvözi a személyes foglalkozást a digitális (számítógépes) feladatokkal. Olyan intenzív mentális feladatokból épül fel a tréning, melyeknek köszönhetően az agy teljesítménye nő, valamint a különböző kognitív képességek nagymértékben erősödnek. Ténylegesen az agy edzéséről beszélhetünk. Mindezt játékos formában és vidám hangulatban. 

Egy tréning 90 órát ölel fel, aminek lezárásaként újabb tesztre kerül sor, hogy képet kapjunk az elért eredményekről. 

 
Levél küldése Facebook

+36 30 848 9189
+36 30 826 6515

1106 Budapest,
Örs vezér tere 25/A.